LIGA FLORILOR – CS Minaur își ia la revedere de la suporteri în acest an cu o victorie în fața echipei AHCM Slobozia

588

Iubitorii handbalului din Baia Mare au fost puși azi în situația de a urmări la televizor meciul din Liga Zimbrilor Dinamo-Minaur sau a merge la sală pentru a asista la partida Minaur-Slobozia din Liga Florilor, ambele întâlniri disputându-se de la aceeași oră. Cei care au optat să le urmărească pe viu pe fete au asitat la o nouă victorie a băimărencelor.

CS Minaur – AHCM Slobozia 28-25 (16-15)

Minaur: Enache (a marcat un gol din poartă în poartă), Măzărenu – Lisewska 6, Masna 6, Popa 5, Shteriova 2, Szolosi 2 (din 7m), Hotea 2, Conache 2, Seraficeanu 1, Burlachenko 1, Rysankova, Anca Polocoșer, Tămaș, Argyelean, Borș. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Slobozia: Andreea Polocoșer, Aron – Georgescu 8 (1 din 7m), Ciolan 5, Văcariu 3 (1 din 7m), A. Ivan 3, Obedeanu 2, F. Ilie 1, Sava 1, Mouna, Banciu, Moldoveanu, Toma, R. Nicolae. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Aruncări de la 7m: 5- 2 (transformate 2-2, au ratat Lisewska, Popa, Rysankova). Minute de eliminare: 6-12.

Deși, ținând cont de diferența de puncte din clasament, era de așteptat ca CS Minaur să se impună la scor în acest meci nu a fost chiar așa. Deși n-au condus nicio dată pe tabela de marcaj, oaspetele au reușit să țină aproape de gazde, fără a le periclita însă victoria.

La CS Minaur a fost demnă de remarcat eficacitatea polonezelor Sylvia Lisewska și Paulina Masna și revenirea de formă manifestată de Andreea Popa.

În ultimul meci din acest an, CS Minaur va juca, în deplasare, cu campioana SCM Râmnicu Vâlcea (miercuri, 13 noiembrie, ora 18).

Marius CîMPIAN

2 COMENTARII

  1. Victoria foarte buna ,3 puncte.Meciul in sine nu a fost mare lucru si nici adversarul.Apare in schimb un mare semn de intrebare.De citeva etape nu mai mentioneaza nimeni citi spectatori au fost in sala .Pe cine deranjeaza adevarul vizavi de scaderea numarului de spectatori la meciurile de handbal ???
    Nu ar trebuii sa mire pe nimeni,aceasta este reactia spectatorului baimarean considerat un imbecil care trebuie sa plateasca bilet si sa bata din palme.Nu era foarte greu de observat ca acest club nu serveste orasul,el este doar instrumentul cu care o mina de indivizi manevreaza in interes personal BANII PUBLICI !!!
    Sper cit mai curind sa aveti cam atiti spectatori citi are echipa de volei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here