LI S-A ÎNFUNDAT! – Doi urmăriţi, depuşi după gratii de poliţiştii maramureşeni

871

Au săvârşit infracţiuni, iar acum au ajuns după gratii. Într-o singură zi, două persoane urmărite au fost depistate de poliţiştii maramureşeni şi depuse după gratii.

# Un băimărean căutat în Italia
Luni, 26 februarie, poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat, pe raza municipiului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Baia Mare, urmărit internaţional. Pe numele său, organele judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. “Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea sa pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.

# Băimărean, urmărit naţional pentru tăinuire
Ieri, 26 februarie, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 29 de ani din Baia Mare, urmărit naţional din data de 22 februarie. Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tăinuire. “Băimăreanul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here