LA TEATRUL MUNICIPAL – Pavel Stratan, în concertul caritabil „Ajută pentru a fi ajutat”

375

Un concert caritabil va fi organizat azi,13 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal din Baia Mare. Evenimentul„Ajută, pentru a fi ajutat” a ajuns la ediția a VIII-a. Pavel Stratan esteinvitat să le cânte băimărenilor, cu scopul de strânge bani pentru un proiectmedical.

„În a VIII-a ediție a concertuluicaritabil <<Ajută pentru a fi ajutat>> îl avem invitat pe iubitul artistmoldovean Pavel Stratan. Evenimentul se desfășoară în formatul bine cunoscut decătre prietenii noștri, muzică de calitate, vin fierbinte «de primae» și multăvoie bună”, arată organizatorii evenimentului.

Invitațiile le găsiți la mai multe baruri din Centrul Vechi, dar și la Biroul „Pacientul” din cadrul Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș„, cam. 103.

„Acest eveniment este dedicat celui mai important proiect pentru sănătatea maramureșeană asumat de o organizație non-profit, înființarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare”, mai arată organizatorii evenimentului.

Angela SABĂU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here