LA ÎNDEMNUL LUI DRAGNEA – Lia Olguța Vasilescu și-a retras candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării

283

Lia Olguța Vasilescu a abandonat lupta cu Klaus Iohannis, după ce președintele României i-a respins de patru ori candidatura la funcția de ministru (de trei ori la Ministerul Dezvoltării și o dată la Ministerul Transporturilor).

Aseară, la îndemnul președintelui PSD, Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu a făcut un pas în spate retrăgându-și candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

“În urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE. Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat. Îmi voi continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde am fost aleasă cu 60 la suta din voturi și imi voi respecta promisiunile făcute in campania electorală alegătorilor mei”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Postarea Liei Olguța Vasilescu a fost însoțită de hashtag-ul
#totdeaunacelmaideșteptcedează.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here