LA GRANIŢĂ – 17.700 pachete țigări confiscate la frontiera de nord a Maramureşului – GALERIE FOTO

610

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, pe timpul unor misiuni specifice, peste 17.700 pachete cu țigări, în valoare de 207.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

# În zona Sighetu Marmaţiei
Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orei 13.00, lucrători din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației, pe timpul executării unei misiuni specifice, au descoperit 16 colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.
Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitate de 12.000 pachete, totodată fiind anunțate si autoritățile ucrainene despre caz. “Țigările, în valoare de 140.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar, în continuare, se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale”, au precizat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

# În zona Valea Vişeului
Tot sâmbătă, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului, jud. Maramureș, au descoperit 12 colete cu țigări, de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate. Coletele au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde s-a constatat că este vorba de 5.760 pachete, de diferite mărci, în valoare de 67.300 lei. “Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se desfășoară cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora”, au explicat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here