LA FOC CONTINUU – Mai multe mașini au luat foc în ultimele 24 de ore

144

În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit la 5 situații de urgență, iar prima dintre ele a aparținut Detașamentului Baia Mare, care a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus instalația electrică a autoturismului și diverse mase plastice.

La Borșa, pompierii gărzii de intervenție au lichidat un incendiu ce a cuprins acoperișul unei case. A ars circa 75 % din acoperișul din lemn al casei. De asemena s-au deteriorat pereții și diverse obiecte electrocasnice.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii sigheteni au avut parte de două incendii, respectiv unul de vegetație uscată și încă unul la un autoturism. Focul a distrus circa 5 metri pătrați de vegetație, iar în cazul autoturismului s-a distrus instalația electrică.

Nu în ultimul rând, Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a intervenit în localitatea Cernești la un accident rutier în urma căruia au rezultat 4 victime, toate fiind transportate la spitalul din Baia Mare cu ajutorul autospecialei de transport victime multiple din cadrul Detașamentului Baia Mare.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here