LA DESCHIDEREA ȘCOLILOR – Măști pentru toți copiii și toate cadrele didactice

139

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, într-o declarație de presă, că nu a fost stabilită încă data în care vor fi reluate cursurile elevilor. Decizia redeschiderii școlilor va fi luată ”în funcție de contextul epidemiologic și de capacitatea efectivă de a reduce la maximum orice risc de îmbolnăvire a copiilor noștri”.

Ludovic Orban a mai spus că, în momentul redeschiderii școlilor, trebuie asigurate măști de protecție pentru toți cei care participă la actul de învățământ.

”Se analizează care sunt nevoile, în cazul în care se ia decizia de deschidere, măsurile specifice care trebuie luate. Obligatoriu va trebui să asigurăm măști pentru toți copiii și pentru toate cadrele didactice”, a mai declarat Ludovic Orban Orban.

AxaNews.ro

foto dw.com

2 COMENTARII

  1. Inainte de asta ar fi bine sa incerce Ludovic sa stea cu masca pe fata 6 ore, timp in care sa mai si scrie sau sa vorbeasca, si apoi daca se simte confortabil, sa jure el pe rosu sau pe galben ca niste copii pot suporta regimul respectiv zi de zi cate 5-6 ore si sa le mai stea capul si la ce se vorbeste la catedra! Ca de zis e usor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here