LA CONGRES – PSD Maramureș, alături de Liviu Dragnea

582

Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat se va desfășura în data de 10 martie. Delegații filialelor județene vor vota, cu acestă ocazie, pentru funcțiile de președinte executiv, secretar general și vicepreședinte (8 bărbați și 8 femei).
Comitetul Executiv al PSD, întrunit luni în București, a stabilit că nu vor fi alegeri pentru funcția de președinte, Liviu Dragnea urând să rămână în fruntea partidului.

Chiar dacă acum Liviu Dragnea nu mai are nevoie nici măcar de un vot de încredere, PSD Maramureș și-a reafirmat atașamentul față de liderul partidului la Conferința extraordinară a filialei, desfășurată în data de 3 martie.

„1. Am stabilit sustinerea neconditionata a presedintelui PSD Liviu Dragnea pentru mentinerea unitatii partidului;
2. Sustinem Guvernul Romaniei PSD-ALDE si pe doamna premier Viorica Dancila pentru echipa guvernamentala sa implementeze masuri economice de crestere a calitatii vietii romanilor;
3. Dorim continuarea implementarii Programului de Guvernare PSD-ALDE pentru cresterea veniturilor fiecarui roman!;
4. Sustinem continuarea reformelor propuse de catre Coalitia PSD-ALDE in domeniul justitiei pentru intarirea drepturilor si libertatilor individuale conform directivelor Comisiei Europene, a hotararilor Curtii Constitutionale a Romaniei si a CEDO pentru stoparea abuzurilor impotriva romanilor!”, precizează PSD Maramureș.

Liviu Dragnea a fost desemnat în data de 20 mai 2017 „Ambasador al turismului maramureșean”.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here