LA CEREREA PUBLICULUI -Weekend Bucovina în Baia Mare

370

Iubitorii de rock adevărat românesc sunt așteptați în acest weekend la un regal Bucovina, cele două concerte pe care rockerii le vor susține în Baia Mare fiind Sold Out. Formația de folk metal din Iași va fi prezenă în 1 și 2 noiembrie în orașul nostru, pentru a susține două concerte, conform tradiției din ultimii ani.

Evenimentul va avea loc în Shadows Rock Bar, începând cu ora 21.00, în ambele seri. Organizatorii au mărturisit că au ales două seri de concerte, una după alta, deoarece spațiul s-a dovedit neîncăpător pentru toți doritorii care au vrut să ia parte la eveniment. Pentru a satisface cererea mare, Bucovina a acceptat să susțină două concerte, varianta aceasta fiind de un real succes anul trecut.

“Sunt unii care nu pot veni sâmbătă sau vineri și așa este convenabil pentru toată lumea. În plus, este și lipsă de spațiu, locurile sunt limitate, doar 150 de bilete pe seară”, au declarat organizatorii. În dechiderea trupei Bucovina vor concerta clujenii de la Stiff Kicks, o trupă de hard rock.

Cristina LUP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here