JOI ŞI VINERI – Program normal în Maramureş, la Paşapoarte şi Permise

845

Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august. Decizia a fost luată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie și a permiselor de conducere.

Autorităţile au precizat că în data de 15 august, serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul. Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 și 17 august trebuie să aibă în vedere că unitățile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective. Astfel, taxele trebuie achitate la unitățile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unitățile CEC Bank.

# Ghişeu suplimentar la Paşapoarte
Autorităţile au reamintit faptul că pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pașapoartelor din 30 de județe a fost prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfășurându-se între orele 08.30-18.30.
Pentru preluarea într-un timp cât mai scurt a tuturor solicitărilor de eliberare a documentelor au fost deschise încă 12 noi ghișee de lucru cu publicul la serviciile de eliberare a pașapoartelor din județele Alba, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Prahova, Sibiu și Vaslui. Autorităţile mai recomandă cetățenilor să consulte paginile de internet ale instituțiilor prefectului pentru a se informa cu exactitate asupra programului de lucru și asupra actelor necesare pentru eliberarea documentelor solicitate.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here