JAF ARMAT – O casă de pariuri din Craiova a fost ținta unui atacator înarmat cu un pistol

373

O agenție de pariuri din Craiova a fost scena unui jaf armat. Autorul a intrat înainte de ora închiderii, când angajata era singură și a amnințat-o cu un pistol. De teamă, femeia i-a dat toți banii din încasări.

Aproximativ 7.000 de lei se aflau în seif în urma încasărilor la agența de paruri. Angajata i-a dat pe toți, iar întreaga scenă a fot filmată de camerele de supraveghere. „Angajata, singura in unitate la momentul producerii evenimentului, a fost amenintata cu un pistol si i s-au solicitat banii incasati, respectiv suma de 7 mii de lei. Este foarte important de specificat ca nu au fost exercitate acte de violenta asupra angajatei”, a declarat Mihaela Gird, purtător de cuvânt IPJ Dolj, la România TV.

Imaginea atacaorului a fost surprinsă de camerele de supraveghere clar, pentru că acesta u puta cagulă, ci doar o căciulă. „Exista si camere der supraveghere, sunt foarte utile din acest punct de vedere, avand in vedere faptul ca barbatul nu a a avut fata acoperita in momentul evenimentului”, a mai spus Mihaela Gird.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here