iUMOR – Un băimărean a imitat un… samurai la dentist (VIDEO ȘI FOTO)

891

Nu mulți sunt maramureșenii care participă la show-ul TV iUmor. Însă, și cei care merg în studioul emisiunii prezentate de Șerban Copoț și Dan Badea reușesc să facă senzație și să iasă în evidență.

Cei trei jurați – Mihai Bendeac, Delia și Cheloo – l-au avut pe în față pe băimăreanul Iosif Rist, care a prezentat un moment de mimă fabulos pe scenă. Mai întâi, el a fost în pielea unui pilot din vremea celui de-al doilea război mondial, neantrenat suficient, însă. Bendeac i-a cerut, la finalul momentului pregătit, să mai mimeze ceva. „Sunetele sunt foarte bune. Dacă aș avea rugămintea să ne mai arătați ceva, s-ar putea?”, i-a cerut Mihai Bendeac. Băimăreanul nostru s-a dovedit a fi deosebit de inspirat, nu a fost pus în dificultate și a imitat un… samurai la dentist, după cum i s-a mai cerut. Delia a fost extrem de amuzată de dimensiunea plombei pregătită pentru samuraiul ajuns la dentist. „Foarte expresiv!”, s-a arătat impresionat și prezentatorul Dan Badea.

# “Am venit și eu, ca fraierul!”
Iosif Rist este un mecanic în vârstă de 57 de ani de la Baia Mare. El a dezvăluit că talentul său la mimă a fost descoperit de alți oameni, la un foc de tabără. Prietenii l-au îndemnat, de altfel, să se înscrie la „iUmor”. “Mi-au descoperit alții pasiunea, nu eu. Îmi place să mai merg pe munte sau să fac o baie, mai merg într-o peșteră sau aleg să mă cațăr. Apoi, facem câte un foc de tabără, iar la focul de tabără câte un moment artistic, cu chitare, muzică și, atunci mai fac și eu câte un moment de umor. Mi-au zis prietenii că du-te măi, nu fii fraier, că ai umor, ai talent. Așa că așa am ajuns și eu, am venit și eu, ca fraierul”, a spus el cu umor, stârnind râsete în public. Cheloo a punctat atunci că au mai venit și alții ca fraierii și au câștigat iUmor. “Foarte tare omul și mai e și montaniard de-al meu”, a punctat și Șerban Copoț.

# Numai feedback pozitiv
Jurații i-au spus lui Iosif Rist că are talent la așa ceva.“Părerea mea este că, dacă s-ar ocupa cineva serios de ceea ce aveți dumneavoastră și v-ar îndruma, ar fi extrem de posibil să faceți ceva absolut senzațional. Eu chiar cred că aveți talent în această direcție și vă aplaud”, a punctat Mihai Bendeac. “Îți dai seama cum a repetat el cu băieții?”, i-a spus Dan Badea lui Șerban Copoț. “Așa trebuie să fie oamenii la 57 de ani! Mi s-a părut un om carismatic, cu chef de viață, care nu se ia în serios în sensul acela greoi”, a spus Delia despre băimărean. “Faptul că vă place să faceți asta spune multe despre dumneavoastră, mi-ați dat o stare foarte bună”, i-a spus artista și în show. “El este un om vesel, spre deosebire de noi trei (n.red. – jurații), care suntem niște triști. Măcar acestui om i-a păsat. Vin la iUmor, bun, ce fac? S-a întrebat ce poate să facă. Am încercat să îl debusolez. Mi-a plăcut faza cu dentistul, s-a strâmbat frumos”, a comentat și Cătălin Ștefan Ion, cunoscut ca fiind Cheloo. A primit trei “thumbs up”, intrând la votul publicului. Momentul său fabulos a făcut furori pe Youtube. Cu toate acestea, publicul l-a votat mai mult pe stand-up-erul Dan Țuțu, care a intrat, astfel, în finală. Băimăreanul rămâne, însă cu o prestație foarte bună pe scena iUmor!

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here