ISTERIA COVID -19 – Maramureșul a ajuns la 251 de cazuri de coronavirus

59

În ultimele 24 de ore a fost depistat un singur caz de coronavirus în județul Maramureș. Asta face ca numărul persoanelor bolnave de această boală să ajungă la 251. În continuare autoritățile cer maramureșenilor să respecte măsurile de protecție individuală și să aibă grijă să nu se îmbolnăvească. Se fac și controale în fiecare zi, iar acolo unde sunt depistați maramureșeni fără mască aceștia sunt amendați. 

Autoritățile au depistat, identificat și sancționat contravențional o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală stabilite pentru perioada stării de alertă. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost verificați peste 30 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă, fiind aplicate, în context, amenzi în valoare de 2000 lei. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit ieri în țară 351 de maramureșeni.

Ieri 107 de polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş au făcut controale în tot județul. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 33 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 25 de mijloace de transport şi au fost legitimate 52 de persoane.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here