IRESPONSABILITATE – COVID-19 la Șișești. S-au dus la dispensarul medical deși știau că sunt bolnavi

93

Probleme la Șișești, după ce două persoane care se știau că au coronavirus s-au deplasat la Dispensarul Uman din localitate, punând în pericol pe toată lumea. Informația a fost confirmată de către primarul localității.

„Este strict interzisa deplasarea la medicii de familie si accesul in incinta Dispensarului Uman Sisesti a persoanelor care prezinta simptome de raceala. Conform normelor, acestia sunt rugati sa contacteze telefonic medicul de familie la care sunt inscrisi si sa urmeze cu strictete sfaturile acestora .

Va solicitam sa purtati masca atat pacientii cat si personalul medical, sa dati dovada de maxima responsabilitate in aceasta situatie deoarece in cursul zilei de azi doua persoane prezentand simptome specifice infectiei cu Covid-19, angajate ale unei firme din localitatea Baia Mare unde exista focar, s-au prezentat in sala de asteptare a Dispensarului Uman din localitatea Sisesti fara sa ia legatura cu medicii de familie in prealabil punand astfel in pericol atat personalul medical, cat si ceilalti pacienti.

In acest context , va rugam sa va deplasati la Dispensarul Uman din localitatea Sisesti doar in situatii urgente iar celelalte probleme sa le rezolvati pe cat posbil telefonic. Va rugam sa fiti precauti cei care aveti in familie angajati ai firmelor unde exista focar de infectie cu noul coronavirus , iar la orice problema sa contactati telefonic medicul de familie.

De asemenea, solicit tuturor pacientilor Dispensarului Uman din localitatea Sisesti atat din comuna noastra, cat si din comunele invecinate sa respecte indicatiile date pentru a nu pune in pericol celelalte persoane”, spune Ioan Mircea Tentis.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, sa ne spuneti care sunt firmele sau locurile cu focare sa ne ferim de locurile respective si de cei care lucreaza acolo. NU INTELEG DE CE E SECRET SI NU SE SPUNE CLAR, RASPICAT. AR INSEMNA MULT IN PREVENTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here