INVESTIŢII – Lenjerii de pat şi măsuţe de înfăşat, la Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean

503

Mai multe seturi de lenjerie şi trei măsuţe pentru înfăşat au fost aduse la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. Acestea au fost donate de către Rotaract Baia Mare Team.

Tinerii au avut la dispoziţie fonduri pe care le-au strâns prin proiectul „O cană de fericire”, derulat în cursul lunii decembrie, în cadrul Târgului de Crăciun, potrivit informaţiilor transmise de preşedintele Rotaract Baia Mare Team, Brian Cristian.

Acţiunea s-a desfăşurat în contextul împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea primului grup Rotaract. Tinerii au fost întâmpinaţi de managerul interimar al spitalului, Dr. Vasile Pop, medicul şef al secţiei de Pediatrie din cadrul unităţii medicale – dr. Cosette Ceaunica şi asistenta coordonatoare, Nadia Rogojan. Ei s-au declarat încântaţi de gestul tinerilor, mulţumind pentru donaţie, pe care o consideră foarte utilă.

„Mulţumesc, în numele bolnavilor, pentru acest gest, pe care îl primim cu inima deschisă. Orice donaţie este binevenită, deoarece este în folosul pacienţilor. Apreciem iniţiativa tinerilor şi le mulţumim”, a declarat dr. Vasile Pop, manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Colaborarea tinerilor cu Spitalul Judeţean de Urgenţă va continua. Aceştia au în derulare un proiect, prin care vor dona unităţii medicale un agitator de trombocite. Ei au fost reprezentaţi de preşedintele Rotaract Baia Mare Team – Brian Cristian şi câţiva membri ai clubului – Daniel Costin, Borota Ionuţ şi Barboloviciu Andrei.

Angela SABĂU 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here