INVESTIȚII AȘTEPTATE – Un milion de euro pentru Spitalul de Recuperare Borșa

241

Până să ajungă în subordinea Consiliului Județean Maramureș, Ministerul Sănătății alocă pentru Spitalul de Recuperare Borșa suma de un milion de euro. Banii vor fi utilizați pentru achiziționarea de aparatură medicală. Cu acești bani se vor achiziționa, printre altele, un laser de mare putere până la instrumentar chirurgical.

Managerul unității spitalicești, dr. Lupașcu Florin, a declarat, pentru “Axanews.ro”, că acești bani sunt mai mult decat bineveniți în condițiile în care spitalul din Borșa nu a mai beneficiat de sume de bani de la bugetul de stat de foarte multă vreme.

“Banii vin de la bugetul de stat pentru aparatură medicală și medicamente. Spitalul nostru nu a primit bani de la Minister de foarte multă vreme, ori cu acest milion de euro vom moderniza tot spitalul, astfel încât pacienții să se bucure de cele mai bune condiții. Prioritare sunt toate specilizările, de la Recuperare, Radiologie sau Terapie Intensivă până la specialitățile chirurgicale”,  a explicat managerul acestui spital.

Cat privește negocierile privind trecerea acestui spital în subordinea Consiliului Județean, dr. Lupașcu Florin a arătat că acestea sunt în plină desfășurare, iar “această trecere nu se poate face peste noapte. Sperăm ca, odată ce vom ajunge în subordinea CJ Maramureș, să fie mai bine pentru noi”.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here