INVESTIȚIE – Sală nouă de sport pentru elevii sigheteni

283

Preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială „Dr.Ioan Mihalyi de Apșa” Sighetu-Marmației beneficiază de o sală de sport nouă. Aceasta a fost inaugurată marți, 11 decembrie, în prezența oficialităților județene și locale, reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, profesorilor și elevilor de la școala sigheteană.

Sala de sport este construită în vecinătatea școlii, are o suprafață de 420 mp și respectă standardele în ceea ce privește siguranța elevilor, dar și cele de calitate. În noua sală se vor desfășura orele de educație fizică, dar pot fi organizate și competiții sportive locale și județene.

Valoarea investiției, demarată în anul 2017, se ridică la prețul de 120.000 lei. Banii necesari realizării acestui proiect au fost asigurați în proporție egală, de 50%, de Primăria Sighetu Marmației și un agent economic important din municipiu, printr-un parteneriat public – privat.

Până la inaugurarea noii săli de sport, elevii Școlii Gimnaziale „Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” și-au desfășurat orele de educație fizică în condiții improprii, vechea sală de sport fiind transformată în săli de curs.

Elevii au marcat inaugurarea noii săli de sport printr-un program care a inclus momente artistice și sportive.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here