ÎNTREAGA POVESTE – Copil de doi ani şi opt luni, muşcat de cal, în Târgu Lăpuş

923

Caz neobişnuit în Târgu Lăpuş. Un micuţ de doi ani şi opt luni a fost muşcat de un cal. Grozăvia s-a produs luni după amiază. Copilul, de etnie romă, lăsat nesupravegheat, se juca în apropierea unor animale. Calul, aparţinând unchiului băiatului, a reacţionat la un moment dat, cu toate că era legat şi a muşcat copilul.

Crina Rus, asistent în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Maramureş, a confirmat că medicii au avut o solicitare în zona Borcut din Târgu Lăpuş. La fel, Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, a precizat că a fost un apel prin 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD. Reprezentanţii Spitalului Orăşenesc din Târgu Lăpuş au fost săraci în declaraţii. Ei au menţionat numai că micuţul muşcat de cal a ajuns în Centrul de Primiri Urgenţe luni după amiază. Urmează ca ancheta să lămurească împrejurările în care s-a produs întâmplarea. Din câte se ştie, copilul a fost muşcat în zona feţei, medicii fiind nevoiţi să îi aplice mai multe copcii.

Cu toate că ar putea părea ciudat, fapta nu este una penală. Poliţiştii maramureşeni au sancţionat familia cu avertisment pentru neglijenţa lor. Nu a fost aplicată sancţiune, dată fiind starea financiară deplorabilă a familiei.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here