ÎNTRE CAIN ȘI ABEL ȘI… ION – Frații din Coștiui se certau de la pământ! Amândoi sunt acum… la spital (FOTO)

525

Revenim cu informații în cazul șocant de la Coștiui, unde un bărbat și-a împușcat fratele, din fericire cu o armă neletală, după care a dat foc la casă.

Comunitatea din Coștiui (comuna Rona de Sus) a rămas înmărmurită. Nu credeau că se poate întâmpla așa ceva în satul lor.

“Totul a fost o ceartă în familie. Ei doi locuiau singuri și erau feciori amândoi. Cel mai tânăr a lucrat în străinătate și locuia în bucătărie. Își cumpărase o grădină și ceva casă veche, însă care nu e prea locuibilă, e într-o stare foarte precară, că proprietarii de dinainte sunt plecați în străinătate. Își cumpărase și materiale de construcții.

Erau liniștiți amândoi și buni gospodari. Nu știu ce s-a putut întâmpla cu ei în ultima vreme. S-au certat de la pământ. Fratele mai mare l-a împușcat în gât cu o alice și a vrut, cred eu și zic eu din câte am auzit, să îl împuște și în cap. A dat foc la bucătăria de vară și în casă, la recameu. A ars bucătăria cam 80%, materiale de construcții, beci, șopru. Amândoi sunt la spital acum. Vom vedea dacă a avut discernământ frate-so, că amenința că trage în polițiști și pompieri, să nu stingă focul.

Nimeni nu și-a pus problema de așa ceva. Vom vedea ce se va întâmpla cu fratele mai mic, după ce va ieși din spital. E tare rău acum, e în prag de iarnă. Va fi și speriat de cele întâmplate. Vom ajuta dacă va fi necesar”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Ioan Romaniuc, primarul comunei Rona de Sus, de care aparține satul Coștiui.

Cătă ȚINEGHE

Citește și

PREMIERĂ AxaNews.ro – ACTUALIZARE – OFICIAL – Incendiul de la Coștiui ar fi fost cauzat de… o ceartă între frați. Unul dintre ei a fost… împușcat (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here