INTERVENŢII – Pompierii din Fărcaşa au fugit de la un incendiu la altul

530

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a patru incendii, au precizat reprezentanţii ISU Maramureş.

Miercuri, 3 octombrie, pompierii sigheteni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință. În urma incendiului au ars diverse obiecte de mobilier, electrocasnice și circa zece metri liniari de cablu electric.

Joi, 4 octombrie, la orele dimineţii, militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o magazie a unei locuințe din localitatea Buzești. Focul a mistuit magazia din lemn pe o suprafață de circa 100 metri pătrați. Nu au apucat să îşi tragă sufletul, că au fost nevoiţi să intervină din nou.

Tot pompierii din Fărcașa au intervenit astăzi la un incendiu în localitatea Sîrbi, unde acoperișul unei case a luat foc. Au ars circa 50 metri pătrați de pod din lemn. În ambele incendii unde a intervenit Garda Fărcașa, pompierii militari au intervenit alături de pompierii voluntari.

Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit joi în Groși, unde un autobuz a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului, au ars elementele combustibile din compartimentul motor și nu au existat victime, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here