INTERVENȚII PESTE INTERVENȚII – 13 situații de urgență în trei zile, în Maramureș. Iarăși incendiu la Seini

131

Pompierii maramureșeni au intervenit în acest weekend la 13 situații de urgență, din care șase au fost intervenții pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată. În total au ars circa 12 hectare de vegetație în localitățile Șomcuta Mare, Tăuții Măgherăuș, Finteușu Mare, Recea, Baia Mare și Valea Chioarului.

Vineri, 13 septembrie, echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului Baia Mare a fost chemată să ridice un proiectil neexplodat în localitatea Lucăcești. Elementul de muniție a fost ridicat și depozitat în siguranță pentru a fi distrus. Tot vineri, pompierii din Șomcuta Mare au intervenit în Chelința, unde un autoturism a luat foc. Flăcările au distrus bordul și plafonul autoturismului. Militarii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu izbucnit într-un apartament în Baia Mare. În urma incendiului a ars doar mâncarea dintr-o oală uită pe aragaz. Sâmbătă, 14 septembrie, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri pe bulevardul Unirii.

# Iarăși incendiu la Seini
Duminică, 15 septembrie, pompierii din Târgu Lăpuș au intervenit, alături de SVSU Vima Mică, la un incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars circa 120 de tone de fân, 250 de metri liniari de scândură și 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn. Pe strada Florilor din Baia Mare, pompierii băimăreni au intervenit de urgență la un apartament, unde în bucătărie a izbucnit un incendiu. Flăcările au distrus un frigider, o masă și două scaune. Tot duminică, la Seini, a izbucnit un incendiu la trei adăposturi de animale. Au ars cele trei adăposturi din lemn, pe o suprafață de circa 1.480 de metri pătrați. La intervenție a de la Seini a participat și un echipaj al Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență. Facem precizarea că incendii au mai avut loc la Seini în ultima vreme, ba într-un caz o persoană a dorit să se autodenunțe că ar fi dat foc. Însă, vom reveni despre acest lucru.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here