INTERVENȚII – Incendiile, problema începutului de an în Maramureș

233

Începutul anului 2020 a adus în Maramureș nenumărate incendii izbucnite în marea lor majoritate la locuințele populației, dar nu numai. Pompierii maramureșeni au intervenit ân acest început de săptămână la nu mai puțin de cinci incendii. Astfel, Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a acționat cu un echipaj de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Independenței din municipiu. Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor militari, a ars doar funinginea din coșul de fum necurățat.

Apoi, Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a intervenit, cu un echipaj de stingere, la lichidarea și localizarea unui incendiu declanșat la o gospodărie de pe strada Dragoș Vodă din municipiu, din fericire și în acest caz arzând doar funinginea din coșul de fum.
Mai apoi, un echipaj de stingere al Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la rețeaua de iluminat public, pe strada Viilor din municipiu. Au ars circa 30 de metri de izolație cablu electric și o lampă de iluminat stradal.

A venit rândul unui echipaj de stingere de la Garda nr. 2 de Intervenție Bogdan Vodă să intervină la stingerea unui incendiu semnalat la coșul de fum al unei gospodării din localitatea Rozavlea. A ars funinginea din coșul de fum.  În ziua de Bobotează, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au intervenit la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei gospodării din Ocna Șugatag. La acțiune au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, cu o autospecială. Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor, a ars doar funinginea din coșul de fum.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here