ACTUALIZARE 2 – INCENDII PESTE TOT – Intervenţii în Răzoare, Sighet, Baia Mare şi Coaş (GALERIE FOTO)

498

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, în satul Răzoare, oraşul Târgu Lăpuş.

Flăcările au cuprins un grajd şi o şură aflate într-o gospodărie. Focul a fost stins la un moment dat. Însă, conform procedurii în astfel de situaţii, pompierii trebuie să se asigure că nu se va reaprinde, întrucât vorbim despre fân, iar acesta ia foc foarte uşor.

Tot azi noapte, tot în jurul orei 01.00, un incendiu a izbucnit în Sighetu Marmaţiei. Un autoturism a fost cuprins de flăcări. Cazul urma să fie anchetat de poliţişti, însă proprietarul nu a dorit să depună plângere penală. Reamintim că aseară, în jurul orei 18.00, un alt incendiu a fost semnalat la subsolul unui bloc de la Cuprom, Baia Mare.

ACTUALIZARE – În dimineaţa zilei de joi, înainte de ora 09.00, incendiu a fost semnalat la o casă de vacanţă situată în localitatea Coaş.

ACTUALIZARE 2 – “La Răzoare au acţionat două echipaje de stingere de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş, cu două autospeciale, un echipaj EPA SMURD şi un echipaj SVSU Lăpuş, cu o autospecială (serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din comună). Au ars circa 100 mp acoperiş din lemn, aproximativ trei mc de cherestea, anvelope şi materiale textile”, a declarat Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Vom reveni cu detalii!

Cătă ŢINEGHE

Galerie foto, Răzoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here