INSTALAȚII PERFORMANTE – Cea mai modernă spălătorie auto din Baia Mare s-a deschis azi (FOTO) (P)

2222

Vești bune pentru conducătorii auto (deloc puțini) din Baia Mare și împrejurimi! Începând de astăzi,19 iulie, pe strada Vasile Lucaciu, va deveni funcțională cea mai modernă spălătorie auto din zonă.

Fiecare posesor de autoturism are posibilitatea de a oferi o nouă estetică mașinii sale utilizând jetoane, cu ajutorul cărora, sunt pornite modernele instalații de care dispune punctul de lucru. “Este o spălătorie ultramodernă, cu foarte multe facilități. Este, de altfel, considerată una dintre cele mai complexe, la ora aceasta, din România. Ca dotări sunt și altele, furnizate de același producător, însă diferența este făcută de echipamente, ori, în cazul nostru, acestea furnizează servicii mai vaste”, a punctat Ioan Sveda, proprietarul modernei spălătorii auto.

# Procedură simplă și facilități complexe
Punctul de lucru este situat între fostul Ambient și Cressent, în incinta în care funcționează alte două societăți comerciale, Nordex și Q10 (se vede de la strada principală). Odată intrat în incintă, posesorul de mașină se deplasează în zona centrală, unde se află două camere tehnice, care adăpostesc două bancomate. Acolo se introduc banii și se obțin jetoanele, fiecare însemnând 2,5 lei (este foarte important de precizat faptul că jetoanele nu au o dată la care trebuie folosite, ele pot fi achiziționate și utilizate când dorește clientul). “După ce a luat jetoanele, șoferul intră în boxă, pe pista de spălare. Acolo introduce jetoanele în jetonieră, după care abordează ce aparat dorește, atingând varianta dorită pe ecranul cu touch, unde apar toate opțiunile. Gama de facilități este vastă”, a explicat Ioan Sveda.

# Facilități conexe și siguranța că nu stai la coadă
Aceste instalații sunt ultramoderne și oferă facilități diverse pentru utilizatori. “Un lucru foarte important, ca argument de succes al acestui tip de instalații, este numărul mare de instalații, opt. Acestea oferă o viteză mai mare de rulare a clienților. În plus, șoferii pot veni când doresc, întrucât programul este 24 din 24. În plus, aceste instalații sunt, ca estetică, garanția unui ambient modern, ceva mai pretențios. Noi credem că va fi un succes”, a conchis Ioan Sveda.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here