INIȚIATIVĂ – Asociația Elevilor din Maramureș lansează o platformă online pentru tinerii din România

336

Asociația Elevilor din Maramaureș (AEM) va lansa platforma online „OpportuniTool”, care se dorește a fi inițiativă menită să crească numărului de tineri din România implicați în activități extracuriculare. Evenimentul va avea loc vineri, 16 noiembrie, în Aula Magna a Centrului Universitar Nord Baia Mare, de pe strada Victor Babeș.

„De departe cel mai mare proiect al Asociației Elevilor din Maramureș de până acum, <<OpportuniTool>> este cea mai ambițioasă inițiativă destinată tinerilor  din România. Platforma <<OpportuniTool>> va fi, în esență, o unealtă online de căutare, care are obiectivul de a ajuta elevii din România să găsească diferite tipuri de oportunități (competiții, conferințe, internship-uri, training-uri, tabere etc.), dintr-o varietate de domenii, care au loc în țară, online, dar și în alte colțuri ale lumii.

Dar pentru că ne dorim să ducem online-ul în offline, alături de evenimentele de promovare care vor avea loc în mai multe orașe, vom organiza și sesiuni motivaționale, în care tineri și adulți realizați personal și profesional vor povesti despre importanța implicării și impactul acesteia asupra lor”, precizează reprezentanții Asociației Elevilor din Maramureș.

Asociația Elevilor din Maramureș este o organizație non-guvernamentală care are ca scop reprezentarea intereselor comune ale elevilor din Maramureș.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here