ÎNGROZITOR – Doi frați au murit după ce au coborât într-o fântână! (FOTO)

224

Operaţiune dramatică de salvare, în Dâmboviţa. Pompierii au fost alertaţi pentru a scoate doi bărbaţi care căzuseră într-un puţ. Au reuşit să-i aducă la suprafaţă, însă îşi pierduseră cunoştinţa. Medicii au luptat să-i readucă la viaţă şi i-au resuscitat zeci de minute, dar, cu toate eforturile lor, au fost nevoiţi până la urmă să declare decesul. Cei doi erau fraţi.

Primul care a intrat în puţul aflat pe stradă a fost fratele mai mare, în vârstă de 49 de ani.

Sora celor doi spune că “a coborât în puţ să cureţe puţul că n-are apă, că n-a venit să-l cureţe nimeni”.

Însă, la o adâncime de 12-14 metri, gazele care au ieşit din pământ l-au ameţit. Cei de la suprafaţă şi-au dat seama că ceva nu e în regulă şi au sărit în ajutor.

Un vecin spune că “am intrat după primul. N-am putut să-l scot. Am vrut să-l leg, n-am putut să-l scot. Am ieşit afară că nu mai aveam oxigen. Şi a intrat frate-su după el. N-au durat 20 de secunde că a picat pe el. N-a mai mişcat niciunul”.

Bărbatul spune că, dacă n-ar fi ieşit repede, ar fi murit şi el.

Sub privirile îngrozite ale rudelor şi ale celorlalţi localnici din comuna Răzvad, pompierii i-au scos pe cei doi fraţi din fântână. Erau inconştienţi.

Gabriel Gătej, purtător de cuvânt ISU Dâmboviţa: Cele două persoane au fost scoase în stare de inconştienţă. în acest moment sunt predate echipajelor medicale

Medicii de pe ambulanţă i-au resuscitat timp îndelungat, dar nu i-au mai putut salva, conform observator.tv.

“Pompierii de la Detașamentul Targoviste au intervenit în localitatea Razvad pentru extragerea a două persoane rămase într-o fântână, de la adâncimea de cca. 10m. Cei 2 bărbați (43 și 49 ani) au fost scoși din puțul pe care încercau să îl curețe, în stare de inconștientă, fiind predați echipajelor medicale SAJ, care au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire cei 2 bărbați au fost declarați decedați”, au explicat reprezentanții ISU Dâmbovița.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here