INFRACTORI DE MARAMU’ – Cine a ajuns după gratii în ultimele ore

1719

Marţi, 19 martie, polițiștii maramureșeni au depistat și depus în penitenciar două persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate.

“Este vorba de un băimărean de 31 de ani, condamnat la 9 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt și o tânără de 31 de ani din comuna Bicaz, condamnată la un an închisoare pentru comiterea infracțiunii de abandon în familie. Cei doi condamnați au fost depuși în penitenciar în vederea executării pedepselor”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cei doi tineri din Sighetu Marmației, reținuți de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, au fost prezentați Judecătoriei Sighetu Marmației, care a dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Aceştia au atacat un bărbat în vârstă de 42 de ani, aflat în stare de ebritate şi i-au luat banii şi telefonul mobil, lăsându-l să zacă într-o scară de bloc. Grozăvia a avut loc în 7 martie.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here