INFECTĂRI CORONAVIRUS – Situația în Maramureș este stabilă. Continuă controalele pentru respectarea interdicților impuse de lege

59

Conform situației date azi, 5 iulie, publicității de Grupul de Comunicare Strategică, în Maramureș sunt 210 persoane infectate cu noul coronavirus, cu patru mai multe decât ieri, 4 iulie. Nouă maramureșeni au decedat de la începutul pandemiei. Două persoane se află în continuare în varantină, în timp ce în acest moment sunt 210 maramureșeni declarați vindecați, cu doi mai mulți decât ieri.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale din Maramureș, în sistem integrat, 71 de misiuni. Cele 92 de efective angrenate au acționat pentru paza locațiilor de carantinare, menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare. Au fost utilizate 22 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor.

În perioada executării misiunilor au fost identificate și sancționate contravențional trei persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală stabilite pentru perioada de alertă. S-a procedat la verificarea respectării măsurilor stabilite în perioada de alertă la peste 35 de agenți economici și 20 de persoane fizice autorizate. Au fost aplicate, în context, șapte sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here