INEDIT – Snow, vedetă în Dumbrăviţa. A jucat fotbal cu copiii (GALERIE FOTO)

323

Snow a venit în Dumbrăviţa! Nu, nu este vorba despre Jon Snow, celebrul personaj din “Game Of Thrones”, ci despre câinele poliţist, “angajat cu acte în regulă” la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş.

Câinele poliţist Snow (cu o blană de un negru intens!), însoţit de conductorul său şi de colegii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, a ajuns din nou la Dumbrăviţa. Aceeaşi tabără, dar alţi participanţi.

# Snow a jucat.. fotbal cu copiii
În funcţie de grupele de vârstă, copiii au realizat desene pe asfalt pe teme privind circulaţia pe drumurile publice, au discutat despre măsurile de siguranţă şi despre cele mai potrivite reacţii într-o situaţie de pericol dar şi despre formele de manifestare şi consecinţele bullyingului. Vizionarea unor filme educative a contribuit la mai buna înţelegere a aspectelor prezentate.

“Teoria a fost urmată de practică: un exerciţiu demonstrativ susţinut de Vis şi de conductorul său. Câinele de urmă, care a sărit din autospeciala de poliţie aflată în mers pentru a prinde un infractor, a adus multe zâmbete pe feţele tuturor. Activitatea s-a încheiat într-o manieră aparte. Pentru că iubeşte copiii şi cunoaşte importanţa celor 30 de minute de mişcare pe zi, Snow şi-a provocat prietenii din tabără la un meci de fotbal. Bineînţeles, pe teren a urmărit dacă sunt puse în aplicare sfaturile legate de respect şi susţinere, transmise anterior de colegii săi”, a relatat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here