INEDIT – Pensionarul sighetean Paul Gavril, cetăţeanul cu cel mai ridicat spirit civic

1397

Pensionarul sighetean Paul Gavril a ajuns un personaj notoriu pe plan local. În timp ce alţi pensionari stau prin parcuri sau au alte activităţi, Paul Gavril este aproape nelipsit de la şedinţele de Consiliu Local, ducând o luptă pentru ca administraţia publică să fie sensibilizată şi să se implice în problemele de interes general.

Privit cu nepăsare de către unii, cu zâmbete pe faţă de către alţii, în realitate, Paul Gavrilă nu face decât să aducă în atenţie situaţii reale ignorate de către administaţia publică, situaţii care au fost prezentate în cadrul unor articole în cotidianul Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro.

“Nu pot sta deoparte când văd situaţii şi lucruri care nu ar trebuie să fie regăsite într-un municipiu care se respectă şi vrea să fie unul cu adevărat european. Chiar dacă unii se amuză de atitudinea pe care o manifest şi mă tratează cu indiferenţă  nu voi avea linişte până când problemele, care nu sunt doar ale mele ci a întregii comunităţi, nu vor fi rezolvate. Amintesc doar câteva: tolerarea cerşetoriei, indisciplina şi încălcarea legii în ceea ce priveşte derularea actelor de comerţ în zona pieţei agroalimentare, parcarea autoturismelor pe domeniul public pentru a fi comercializate etc”, a spus Paul Gavril.

Pentru atitudinea sa, în loc să fie apreciat, a fost amendat de Poliţia Locală. “Aşa înţeleg cei de la primărie să se comporte. Au crezut că mă vor descuraja amendându-mă.  Le spun că nu voi tăcea şi voi continua să aduc în atenţie aspectele negative care se regăsesc la Sighet’’, a conchis Paul Gavril.

Exemplul acestui sighetean ar trebui urmat şi de către alţii. Pensionarul sighetean nu vrea decât ca locul în care îşi duce traiul să fie unul mai bun, unul mai civilizat.

Liviu ŞIMAN

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here