INEDIT – Expoziție de pictură semnată de Alexandru Hotea, vernisată la Sighet (FOTO)

648

Sala Radio a fost gazda vernisajului expoziției de pictură “Te caut copilărie” a tânărului artist plastic Alexandru Hotea. Originar din Sighet, stabilit în Suceava, Alexandru Hotea are o bogată activitate artistică. Publicului numeros prezent la eveniment li s-au adresat Mihaela Botiz, redactor la Radio România Sighet, Adela Ștefania Pop, artist plastic.

“Suntem bucuroși să găzduim asemenea evenimente artistice de anvergură. Prin expoziția vernisată ni se oferă de către autor pagini din lumea aparte a copilăriei, copilărie pe care adesea o uităm’’, a spus Mihaela Botiz.

“Lucrările realizate de către Alexandru Hotea ne transpun în universul copilăriei și ne îndeamnă să nu uităm de acest univers. Prin intermediul memoriei este reconstituit și conservat”, a spus Adela Ștefania Pop.

“Sunt foarte bucuros că sighetenii vor putea vedea tablourile mele. Le mulțumesc tuturor celor care astăzi au fost alături de mine și sper să revin căt mai des la Sighet cu alte expoziții”, a spus copleșit de emoții Alexandru Hotea.

Liviu ȘIMAN

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here