INEDIT – Bătaie cu apă în Parcul “Regina Maria” din Baia Mare

1143

Eveniment inedit în Baia Mare, inclus în cadrul programului “Capitala Tineretului”. În Parcul “Regina Maria”, va avea loc o… bătaie cu apă.

“Combatem căldura verii cu cea mai răcoritoare activitate de vacanță. Înarmează-te cu sticle din plastic pline pentru că miercuri dăm startul celei mai mari bătăi cu apă din Baia Mare, în zona foișorului din Parcul Regina Maria! Dacă asta nu e de ajuns pentru a te convinge, ce-ar fi să ni te alături cu o chitară, o tamburină sau orice alt instrument și să cânți cu noi?”, este îndemnul organizatorilor, care argumentează că “energia economisită prin reciclarea unei singure sticle de plastic alimentează un bec de 60 W timp de 6 ore”.

Organizatorii sunt decişi să ducă toate sticlele de plastic folosite în timpul evenimentului la reciclat. Cu alte cuvinte, te distrezi și faci ceva folositor mediului, susţin organizatorii.

Proiectul ,,Splash – bătaie cu apă” este conceput și organizat de voluntarii programului Baia Mare – Capitala Tineretului din România şi va avea loc miercuri, 1 august, începând cu ora 16.00.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here