INEDIT – Băimăreanca AMI, în echipa Faimoşilor în noul sezon Exatlon

1034

Cunoscuta artistă băimăreancă AMI (Andreea Ioana Moldovan) va participa la sezonul în al treilea al show-ului “Exatlon”, difuzat de Kanal D.

Reprezentanţii postului au anunțat încă opt nume noi în echipa Faimoșilor din cel de al treilea sezon al show-ului Exatlon. Alături de atleta olimpică Andreea Arsine și Mario Fresh, cântărețul „crescut” de Alex Velea, anunțați anterior, în competiție întră și alte nume din industria muzicală românească sau din sport, a notat paginademedia.ro.

Este vorba despre cântăreața AMI (Andreea Ioana Moldovan), Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu, Andrei Boțoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Mariș, Catalina Seicaru, Ion Surdu.

„In adolescenta am trecut printr-o perioada in care eram mereu subestimata din cauza inaltimii, chiar si in cariera mea de artist mi s-a spus ca sunt prea mica si ca nu voi reusi niciodata sa razbat. Initial, am fost demoralizata si au inceput frustrarile. Dar, cu timpul, am privit latura pozitiva a acestor provocari si mi-am dat seama ca sunt un atu spre a ma ambitiona sa lupt si sa imi demonstrez, mie in primul rand, ca aceasta imperfectiunE este ceea ce ma face speciala. E vorba despre acceptare, iubire de sine si curajul de a fi mereu autentic”, a punctat AMI.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here