INDIVID BOLNAV – Fetiță de 11 ani, pipăită și filmată de un vecin! „A ameninţat-o că îi omoară frăţiorul”

526

O fetiţă în vârstă de 11 ani a fost pipăită, pusă să se dezbrace şi filmată cu telefonul de un vecin în vârstă de 50 de ani.

Totul a ieşit la iveală, după ce fetiţa le-a povestit rudelor ceea ce îi face vecinul. Grozăvia a avut loc în Boldeşti-Scăeni, Prahova.

Speriată, după ce a fost ameninţată de bărbat că îi va ucide părinţii şi frăţiorul, fetiţa a povestit familiei drama prin care trecea de aproximativ doi ani.

‘Ne-a spus că o invita în casă, că o atingea în zonele intime. Nu am dat importanţă, am crezut că interpretează greşit copilul. A şi ameninţat-o acum. Că dacă spune ceva îi omoară pe tatăl ei şi pe frăţiorul ei’, a declarat bunicul fetei.

Oamenii au mers direct la Poliţie şi l-au reclamat pe vecin.

‘Am fost sesizaţi de un bărbat din Boldeşti-Scăeni despre faptul că fiica sa ar fi fost agresată de vecin, un bărbat de 50 de ani. Din primele verificări, se pare că minora, în vârstă de 11 ani, ar fi fost pipăită, iar anterior acesta ar fi pus-o să se dezbrace şi a fotografiat-o în ipostaze indecente. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ameninţare’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Bărbatul de 50 de ani a fost reţinut de Poliţie şi dus la audieri, în timp ce fetiţa va fi consiliată psihologic.

Sursaobservator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here