INCREDIBIL – Țigările de contrabandă se vând în magazinele alimentare de la sate

672

Activităţile specifice desfăşurate zilele trecute de poliţişti pentru identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care deţin, transportă sau comercializează ţigări de provenienţă ucraineană, au dus la constatarea a două fapte de contrabandă.

Prima dintre ele este a unei femei din Chiuzbaia, care este cercetată în cadrul dosarului penal întocmit pe numele ei, după ce poliţiştii din Baia Sprie au depistat în magazinul alimentar pe care în administrează 116 pachete cu ţigări de diferite mărci, pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

„Un alt dosar penal a fost întocmit de poliţiştii Secţiei 4 Leordina, care au găsit asupra unuit tânăr domiciliat în comuna Bistra mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În ambele cazuri ţigările au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională„, a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here