INCONŞTIENŢĂ TOTALĂ – Un tânăr din Botiza conducea pe şosea aproape în comă alcoolică şi fără permis

1795

Pentru că nu se putea ține pe picioare din cauza alcoolului consumat, un tânăr domiciliat în Botiza a preferat să se deplaseze cu mașina. Și a ajuns la destinație, dar cu un dosar penal.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, în jurul orei 00.10, au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe DJ 171A. La testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat o concentrație record: 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, verificările efectuate au stabilit că tânărul de 32 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Din fericire, acesta a fost oprit la timp de polițiști, prevenindu-se astfel rănirea sau decesul unor persoane.

“Pe numele şoferului inconştient polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

# Sancţiuni în estul Maramureşului
Polițiștii din Borșa au acționat luni, pe tot parcursul zilei, pentru prevenirea și combaterea accidentelor pe fondul vitezei excesive.
“Au fost oprite pentru verificări 37 de autovehicule care circulau pe drumurile publice care tranzitează oraşul. Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei”, a mai arătat Florina Meteş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here