EFECTE INCONŞTIENŢĂ MAXIMĂ – 20 hectare de vegetaţie uscată, distruse de flăcări în Maramureş

362

De marţi dimineaţă până miercuri dimineaţă, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 7 incendii, din care 5 incendii au fost de vegetație uscată. Au ars peste 20 de hecatre de vegetație uscată în Baia Mare, Ieud, Ocna Șugatag, Sighetu Marmației și Hovrila.

În cazul incendiului de vegetaţie uscată de la intrarea din Ocna Şugatag, flăcările s-au întins până la şoseaua judeţeană. În cealalaltă parte, a cuprins litiera din apropiere. Focul a fost atât de violent, încât pompierii au avut de muncit ore în şir până la lichidarea sa. În plus, fumul a îngreunat circulaţia rutieră în apropiere, scăzând vizibilitatea. Incendiul s-ar fi extins, însă s-a lovit de „bariera” de asfalt. Iată până unde duce inconştienţa celor care fac foc, după care „uită” să îl mai supravegheze!

Pompierii sigheteni au mai lichidat, ieri, și un incendiu izbucnit la un șopron de fân. Focul a distrus șopronul din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și circa 20 metri liniari de grindă din lemn. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Au ars circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn.

Cătă ŢINEGHE

Citeşte şi

ACTUALIZARE – INCENDIU VIOLENT – Arde intrarea în Ocna Șugatag! Pagube semnificative (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here