INCONȘTIENȚĂ CRASĂ – Un tânăr din Sighet conducea mașina beat turtă, cu un minor ca pasager. A fost încătușat, întrucât nu a vrut să iasă din mașină

560

Inconștiență crasă la volan. De asta a dat dovadă un tânăr din Sighet, care s-a urcat la volan bine aghezmuit de licorile lui Bachus și având ca pasager un copil de numai patru ani.

Duminică, în jurul orei 19.20, poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmatiei au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe strada 9 Mai din municipiu, al cărui conducător auto nu a acordat prioritate de trecere la doi pietoni angajaţi regulamentar în traversarea străzii şi care nu purta centura de siguranţă.

“La volan a fost identificat un sighetean de 19 ani, iar pe bancheta din spate se afla un pasager de patru ani. Deoarece şoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât conducătorul auto a refuzat să coboare din autoturism, poliţiştii l-au imobilizat şi condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosarul penal şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here