INCERTITUDINE – R. Fotonea (antrenor Minaur): “Nu știu dacă îmi voi prelungi contractul”

386

În prima etapă din play-out, Minaur va juca acasă cu Universitatea Cluj sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 18.30. Cele șase echipe din play-out vor porni la drum conform următorului clasament: 1. CS Minaur 5p, 2. CSU Suceava 4p, 3. CSM Făgăraș 3p, 4. HC Buzău 2012 2p, 5. CSM Bacău 1p, 6. Universitatea Cluj 0p.

Raul Fotonea, antrenorul principal al echipei CS Minaur, este optimist înainte de începerea fazei a II-a a campionatului și nu crede că echipa este în pericol să retrogradeze.

“Dacă vom câștiga toate partidele de pe teren propriu nu vom avea probleme. Putem să obținem și cel puțin una sau două victorii în deplasare”, spus R. Fotonea, la finalul meciului de miercuri cu Dinamo.

Contractul lui Raul Fotonea cu CS Minaur expiră la finalul acestui sezon și antrenorul băimărean nu știe încă dacă va sta pe banca băimărenilor și în campionatul viitor.

“Deocamdată nu pot spune prea multe despre o eventuală prelungire a contractului. Acest lucru depinde foarte mult de modul în care echipa va juca în play-out”, a declarat Raul Fotonea.

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here