ÎNCEPE DISTRACȚIA – Profesori din Baia Mare și Săliștea de Sus, confirmați cu coronavirus

1936

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență confirmă informația potrivit căreia trei cadre didactice din Baia Mare, respectiv Săliștea de Sus au fost confirmate cu noul coronavirus. Profesoul confirm cu COVID-19 din Baia Mare este asimptomatic și, spun autoritățile, a purtat mască de protecție prin școală. Ceilalți doi profesori prezintă simptome ale îmbolnăvirii cu noul coronavirus, fiind internați în spital. Și acești doi profesori au purtat măști de protecție în unitatea de învățământ. 

DSP Maramureș face ancheta epidemiologică, în cele două instituții de învățământ fiind făcută zilnic dezinfecția clădirilor. Cele două școli nu sunt închise.

Tot legat de coronavirus, azi la nivel de județ au fost confirmate 53 de cazuri de infectare cu acest virus (1640 de cazuri în total). Cazurile nu au legătură între ele, toate persoanele confirmate fiind testate la cerere în laboratoare private. Grav este că în ultimele zile Maramureșul a raportat zilnic decese de coronavirus, astăzi, 16 septembrie, fiind confirmate alte patru decese. Toți decedații sunt bărbați, trei dintre ei trecuți de 60 de ani, respectiv unul de peste 70 de ani. Toți patru au prezentat și alte probleme de sănătate

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here