INCENDIU VIOLENT – Restaurant mistuit de flăcări (VIDEO)

518

Un restaurant din Galați a fost cuprins aseară de flăcări. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară. La fața locului au fost trimise și mai multe echipaje medicale de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță Galați, dar și un echipaj de la descarcerare.

“La momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întregul restaurant. Ținând cont de faptul că restaurantul este lipit de un bloc de garsoniere, pompierii au decis evacuarea persoanelor din imobilul cuprins de fum. 38 de de persoane au fost trezite din somn de polițiști și scoase afară în pijamale.
Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările, fiind foarte atenți ca acestea să nu se extindă și la alte clădiri învecinate, unele dintre ele fiind lipite de imobil. Patronul restaurantului recunoaște că incendiul a pornit de la el. ”Era închis restaurantul. Angajații erau plecați, eu eram ultimul în clădire. A luat foc de sus, de la etaj. Nu știu de la ce, de la vreun frigider, habar nu am”, ne-a spus proprietarul restaurantului.

Paguba este uriașă, mai ales că restaurantul și toate bunurile din el s-au făcut scrum. Din păcate, clădirea nu avea asigurare, așa că proprietarul va suporta paguba în totalitate.

Conform pompierilor, clădirea deținea autorizație pentru siguranță la incendiu. Salvatorii vor face o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit incendiul, care a panicat un întreg cartier”, scrie viata-libera.ro.

AxaNews.ro

foto+video www.viata-libera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here