INCENDIU VIOLENT – Casă afectată puternic de flăcări în Cavnic

498

Vremea rece duce la utilizarea până la refuz a coşurilor de fum. Se ajunge, astfel, la incendii violente care distrug tot ce întâlnesc în cale.

Joi după amiază, în jurul orei 16.00, o casă a fost cuprinsă de flăcări pe strada Violetelor. A ars numai funinginea din coşul de fum.

Adevărarele probleme au venit în Cavnic, în 29 noiembrie, după ora 23.00. O casă aflată pe strada Eliberării a fost cuprinsă de flăcări. Au intervenit imediat echipajele de pompieri din Cavnic şi Baia Mare, întrucât incendiul s-a dovedit a fi deosebit de violent. Focul care a cuprins acoperişul s-a extins foarte repede la izolaţia termică.

“Au ars 180 de metri pătraţi de acoperiş din lemn şi 30 de metri pătraţi din lemn izolat cu polistiren”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Aproape concomitent cu intervenţia din Cavnic, a avut loc alta, în satul Ocoliş, care aparţine de comuna Groşi. O casă a fost cuprinsă de flăcări. Tot coşul de fum necurăţat a fost şi aici problema. “Au ars 12 metri pătraţi de acoperiş din lemn”, a explicat Oana Alexa-Gonczi.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here