INCENDIU ÎN BAIA MARE – Patru tone de gunoaie, în flăcări, pe Dealul Florilor

334

Începutul lunii martie a venit cu o serie de intervenţii pentru pompierii maramureşeni, au anunţat reprezentanţii ISU Maramureş.

Vineri, 1 martie, Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a lichidat un incendiu de vegetație uscată, în urma căruia au ars circa 0,5 hectare de litieră de pădure în localitatea Boiereni.

Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat și ei un incendiu de vegetație uscată în Ciolt. Flăcările au mistuit circa cinci hectare de vegetație uscată.

Pompierii lăpușeni au intervenit în Coroieni, cu două echipaje de stingere, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocamion. Focul a distrus cabina în proporție de 95%, însă pompierii au reușit să salveze remorca autocamionului.

Sâmbătă, 2 martie, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 4.000 kilograme de deșeuri menajere, pe Dealul Florilor din Baia Mare.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit în Dragomirești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe. Flăcările au distrus circa şase metri pătrați de tavan și perete din lemn.

Duminică, 3 martie, pompierii din Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here