INCENDII VIOLENTE – Pompierii maramureșeni au fost în alertă în minivacanța de Rusalii. Unde au intervenit

550

Weekendul de Rusalii a adus și incendii în Maramureș. Primul a fost consemnat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Griviței din Baia Mare. O vilă a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului s-au deplasat importante forțe de intervenție. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

“În cazul incendiului de pe strada 16 Februarie a intervenit Det Baia Mare cu 4 echipaje si un echipaj EPA SMURD. Au ars 250 mp de acoperis din lemn al casei, 100 mp acoperis din lemn al garajului. Au ars diverse documente si materiale textile, mobilier si scule electrice. S-a deteriorat mobilierul din camerele de la etaj. De asemenea s-a deteriorat caroseria de la trei autoturisme. În sprijinul pompierilor a intervenit si o autospeciala de la Vital si una de la SC ARAMIS SA. Incendiul a pornit cel mai probabil de la un redresor suprasolicitat din garaj. Nu au fost victime. Interventia a durat aproximativ cinci ore”, a declarat Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

# Incendiu violent și în Dămăcușeni
Un alt incendiu violent s-a înregistrat, în ziua de Rusalii, în Dămăcușeni. Acolo a intervenit Pichetul Târgu Lăpuș, cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD. “A ars acoperișul unei șuri, pe o suprafață de 60 de metri pătrați, o tonă de fân și diverse scule și unelte depozitate în șură”, au mai arătat reprezentanții ISU Maramureș. Alte incendii s-au înregistrat în Baia Mare, pe bulevardul București (incendiu de deșeuri) și în Vișeu de Sus (incendiu de apartament, într-un bloc situat pe strada 22 Decembrie).

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here