INAUGURĂM DRUMURI – Eveniment de inaugurare a drumului judeţean ce leagă Maramureşul de Bistriţa Năsăud

558

Către finalul acestei săptămâni va avea loc un eveniment de inaugurare a drumului judeţean care leagă judeţul Maramureş de judeţul Bistriţa Năsăud. Potrivit informaţiilor furnizate de către vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Doru Dăncuş, Drumul Judeţean 171 este cel care leagă județele Maramureș și Bistrița Năsăud prin Țara Lăpușului.

“Lucrările de modernizare a acestui drum județean au foat finanțate de către Consiliul Județean Maramureș și sunt aproape finalizate! În acest sens, am făcut o vizită de “teasing” pe acest traseu din dorința de a marca într-un cadru festiv finalizarea lucrărilor și deschiderea în condiții optime a acestei porți de intrare/ieșire a Maramuresului. Împreună cu vecinii și prietenii noștri de la Consiliul Județean Bistrița Năsăud, vom organiza un eveniment de inaugurare a “drumului ce ne unește”, care va avea loc în data de 16.11.2018, ora 13.00 la limita dintre cele două județe!”, a aratat Doru Dancus.

Vă reamintim că recent a fost deschis drumul spre Maramureşul Voievodal prin Groşii Țibleşului spre Botiza, nouă poartă de ieşire din Ţara Lăpuşului fiind de această dată prin Suciu de Sus spre Bistrița Năsăud.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here