ÎNAINTEA MECIULUI CU RAPID – Schimbările continuă la ACS Fotbal Comuna Recea

857

Parcursul foarte slab al echipei din debutul campionatului Ligii 2 la fotbal a produs un adevărat cutremur pe banca tehnică a echipei ACSF Recea. În afara principalului Ciprian Danciu, înlocuit cu Nicolae Constantin, a fost schimbat și secundul Ovidiu Mic. În locul lui, la cererea lui Nicolae Constantin, a fost adus Valentin Bădoi.

Pe când jucau fotbal, cei doi au fost coechipieri tocmai la Rapid București, adversarul de sâmbătă (ora 12.30) al echipei ACSF Recea. Nicolae Constantin se afla abia la al doilea meci din carieră în calitate de antrenor principal, primul disputându-se în martie, înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus, când se afla pe banca tehnică a echipei ACSO Filiași (Liga 3).

O modificare importantă s-a produs și în conducerea clubului. Cosmin Butuza a preluat funcția de președinte, înlocuindu-l pe Florin Gherasim. Cosmin Butuza este membru marcant PSD Maramureș și fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

De asemenea, ACSF Recea a transferat și un jucător. Este vorba de Ante Bakmaz (28 de ani), un fundaș central australian care a mai jucat în Croația, Malta, Olanda, Letonia, Lituania, Liban și Indonezia.

Marius CÎMPIAN

foto.turnucustiri.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here