ÎN VĂZUL LUMII – Două fete s-au păruit în Parcul Mara din Baia Mare

10428

Un scandal a avut loc miercuri, 20 martie, în jurul orei 13.00, în Parcul Mara din Baia Mare. Două fete (din care numai una elevă) s-au luat la harţă sub ochii trecătorilor. Interesant este că, la început, nu a intervenit nimeni să aplaneze conflictul.

În incident au fost implicate o elevă de clasa a IX-a în cadrul unui liceu băimărean şi o altă tânără care nu frecventează nicio formă de şcolarizare. Pe fir au intrat şi cadrele didactice, care au aflat despre altercaţie. În cele din urmă, una dintre protagoniste a fost identificată.

“Eleva de clasa a IX-a a absentat toată săptămâna. Totodată, ea a acumulat absenţe şi pe parcursul semestrului trecut, motiv pentru care i s-a scăzut nota la purtare. Cadrele didactice fac eforturi să ţină elevii la cursuri, însă, sunt şi astfel de situaţii…”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Adriana Meşter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş.

Trebuie spus faptul că la scandal au fost martori elevii din unităţile de învăţământ din proximitate, care tocmai ieşiseră de la simulare. În plus, potrivit martorilor, au fost prezente şi unele persoane de etnie romă, de vârstă mai mare, din cartierul Vasile Alecsandri. În prima fază, nu a intervenit nimeni, iar cele două fete şi-a împărţit palme şi pumni. Însă, ulterior, un tânăr a intervenit şi le-a despărţit. Din câte se cunoaşte, nu s-a depus nicio plângere la poliţie.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here