ÎN OCTOMBRIE – Sute de motocicliști vor închide sezonul moto în Maramureș

612

Primul weekend al lunii octombrie va aduce închiderea sezonului moto în Maramureș. Evenimentul va avea loc, ca de obicei, în centrul vechi al Băii Mari, acolo unde vor putea fi admirate în 5 octombrie peste 150 de motoare. Motocicliștii vor fi din diferite cluburi moto din județ, dar și din afara țării.

Raul Silaghi, președintele clubului moto care se ocupă de organizarea acestui eveniment, a declarat, pentru “Axanews.ro”, că închiderea de sezon va fi la finele acestei săptămâni, urmând a fi prezenți membri ai cluburilor moto din Maramureș, din județele învecinate Maramureșului, dar și din afara granițelor țării.

“Sezonul moto 2019 a fost unul presărat, din păcate, cu destul de multe evenimente rutiere în care au fost implicați motocicliști. Nu neapărat că au fost accidente soldate cu decesul motocicliștilor, dar au fost accidente care au lăsat urme, costuri mari pentru operații și multe luni de recuperare prin spitale. Vom face o strângere de fonduri pentru un coleg de-al nostru care are acum nevoie de operații la genunchi, operații care vor fi făcute la Târgu Mureș. În rest, sezonul moto a fost bun anul acesta, multe ieșiri prin țară, la Cazane, Orșova, Transrarău, Transalpina, Transfăgărășan ș.a.m.d. Relația cu șoferii a fost în general bună, dar este loc de mai bine întotdeauna”, a explicat Raul Silaghi, președinte Nord6Riders.

Nu va lipsi din program celebra paradă moto, motocicliștii urmând a fi văzuți pe Bulevardul Independenței, Bulevardul Decebal, Traian sau Bulevardul București.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here