IN MEMORIAM – “Tot ce făcea făcea pentru copiii ei”, spun apropiații artistei din Maramureș, decedate ieri (VIDEO)

944

Lacrimi fierbinți în cazul solistei de muzică populară, Anamaria Pop, decedată în teribilul accident care a avut loc duminică, pe DE 58.

Aceasta era de loc din Baia-Sprie și suferea enorm după ce soțul îi murise de tânără. “A suferit foarte mult după pierderea soțului ei. Tot ceea ce făcea făcea pentru copiii ei. Participa la cât mai multe evenimente pentru a asigura un viitor sigur financiar pentru aceștia”, a mărturisit, pentru AxaNews.ro, o apropiată a tinerei artiste.

Anul trecut, ea evoluase la Zilele Orașului Baia-Sprie și a fost contactată și anul acesta. Însă, ea nu se afla pe lista artiștilor care ar fi trebuit să urce pe scenă la această ediție. Anamaria Pop avea deja contractate alte angajamente. După ce își sărbătorise ziua de naștere în urmă cu o săptămână, Anamaria Pop a avut alte spectacole. Unul dintre ele chiar de Sfânta Maria, în Valea Măriei.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. “Nu pot sa cred! Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet minunat… sincere condoleanțe si multa putere familiei indurerate sa treaca peste o asa grea încercare! Drum lin spre cer draga mea….vei ramane veșnic in amintirea noastră”, a scris Ramona.

“Îngerii sunt alături de tine, vor avea grija de tine să-ți fie țărâna ușoara”, a scris și Iosif.

“Anaaa dragă, nu pot să cred că nu mai ești. Vestea morții tale m-a șocat. Cu siguranță Dumnezeu te-a vrut lângă El, să cânți ingerilor, dar ai lăsat atâta durere în urma ta. Sincere condoleanțe și multă putere familiei greu incercate. Nu te vom uita niciodată și rămâi vie prin cântecele tale”, a scris și Nicoleta.

Anamaria Pop și-a pierdut viața într-un accident de circulație care a avut loc în după amiaza zilei de duminică, 18 august. Aflată la volan, artista a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un copac. Leziunile suferite de aceasta au fost incompatibile cu viața.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here