IN MEMORIAM – Preşedintele Camerei de Comerţ Maramureş, Gheorghe Marcaş, s-a stins din viaţă!

1149

Ziua de marţi, 10 iulie, a adus o veste tristă în Maramureş! Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrii Maramureş, Gheorghe Marcaş, a încetat din viaţă.

Cauza decesului a fost una naturală, Marcaş fiind suferind de mai multă vreme.

Se poate spune că Gheorghe Marcaş a fost sufletul instituţiei pe care a înfiinţat-o în 18 septembrie 1990. Performanţele sale au fost recunoscute la nivel naţional. Marcaş a primit mai multe distincţii, printre care “Meritul Comercial”, clasa a III-a şi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare, primit în anul 2016.

“In aceste momente de grea incercare, Camera de Comert si Industrie a Romaniei este alaturi familia si colegii domnului Gheorghe Marcas, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures, care a incetat din viata in aceasta dimineata.

Membru fondator si Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Maramures, cetatean de onoare al Municipiului Baia Mare, dl. Gheorghe Marcas a primit din partea Sistemului Cameral distinctia „MERITUL COMERCIAL”, clasa a III-a, pentru contributia substantiala la progresul economiei nationale.

Sincere condoleante familiei indoliate,

Camera de Comert si Industrie a Romaniei”, a fost mesajul instituţiei.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here